"SELT BH" d.o.o. je firma osnovana 2021. godine sa sjedištem u Živinicama. Primarna djelatnost je prodaja kancelarijskog materijala, namještaja, HTZ opreme, sredstava za čišćenje i održavanje higijene te promotivnog materijala.

OFFICE

predstavlja prodaju I distribuciju kancelarijskog materijala, namještaja, htz opreme, sredstava za čišćenje I održavanje higijene te promotivnog materijala.

Misija

Misija SELT BH – Office je klijentima ponuditi kompletnu podrsku u poslovanju kako bi na jednom mjestu nabavili sve potrebno za rad i funkcionisanje jedne firme iz sektora roba koje nudimo a sve u svrhu zadovoljavanja potreba klijenata i njihovih interesa.

RETAIL

Retail predstavlja distribuciju I zastupništvo više od 10 poznatih brendova, kako domaćih tako i stranih, u lancima marketa Bosne I Hercegovine.

Misija

Misija SELT BH – Retail je trzistu ponuditi najkvalitetnije brendove te konstantno raditi na razvoju i marketinškim aktivnostima kako domaćih tako i stranih brendova. Fokus je razvoj i zastupanje brendova
čija se proizvodnja nalazi u Bosni I Hercegovini.

SELT VIZIJA

Vizija kompanije SELT BH je u dogledno vrijeme postati jedna od najvećih firmi u oblasti retail sektora koja u svojoj ponudi nudi najviše BiH proizvoda, te rad na stalnom unapređenju distribucije i poslovanja uz korektnost prema svim interesno uticajnim skupinama.